Mijn naam is Wendy. Ik ben al heel lang op de boerderij. Het verzorgen van de  varkens is mijn taak en dat doe ik heel graag. Ook kun je mij vaak vinden bij de kippen en iedere kip  krijg ik tam.

Ik heet Diana en werk al een aantal jaren op de boerderij. Ik verzorg graag de ezels. Mijn lievelingsezel heet Parel. Ik werk graag in de moestuin en in het kasje. Daar kweken we veel plantjes.

WhatsApp Image 2020-02-12 at 11.28.34

Mijn naam is Berend. Ik help graag in de stallen. En de ezels borstel ik samen met de andere mensen. De mesthoop bijhouden kan ik heel goed en ziet er dankzij mij piekfijn uit! En later…word ik politie te paard.

Ik ben Lars en werk sinds kort op de boerderij. Ik vind het te gek om met de honden te wandelen. Ik verwen ze graag met iets lekkers. Verder help ik buiten bij de ezels.

Ik ben Anja en kom voor de gezelligheid. Lekker kletsen met de deelnemers en af en toe in de keuken meehelpen.

Hallo, ik ben Frank en ik vind het heel fijn om met de mensen te werken op de boerderij. Ik kom 5 dagen per week op De Deel. De kippen en de poes zijn mijn favoriet. Stofzuigen doe ik graag en zorg dat de matten er heel netjes uitzien. 1x per week werk ik in de keuken en doe dat met veel plezier.

Mijn naam is Kim en werk de hele week op de boerderij. Je kunt me vaak vinden bij de ezels. Ik borstel ze, maak de stallen schoon en ’s middags haal ik ze mee op uit de wei. Op donderdagmiddag ga ik mee naar school en schoffel de tuin. Dit is leuk om te doen.

Ik ben Jordy en werk al een aantal jaren op de boerderij met veel plezier. Het liefste mest ik de stallen uit. Ik werk hard en help met alle klussen mee die moeten gebeuren op De Deel. De ezels zijn mijn favoriet en ben graag in hun buurt.

Ik ben Harry en kom altijd in de ochtend naar de Zorgboerderij. Daar maak ik de ochtendwandeling mee en ga daarna gezellig koken in de keuken.

 De ezels zijn super lief. Ik borstel ze iedere dagen en krab de hoefjes netjes uit. In de middag ga ik vaak met ze knuffelen in de wij als we de stallen schoon hebben gemaakt. Soms zijn ze wel een beetje eigenwijs.
De cavia’s dat zijn mijn vriendjes, die knuffel ik de hele dag. Als ik thuis ben dan mis ik ze. Soms probeer ik er één mee te nemen naar huis en stop ik hem in mijn broodtrommel. Maar daar komt de leiding dan snel achter.

Ik ben Joop en ben na mijn pensioen naar Zorgboerderij De Deel gekomen. Ik kook graag mee in de keuken, kan goed de honden uitlaten en borstelen. Koffie zetten doe ik als de beste.

Ik ben Annemiek en vind het heerlijk om de ezels te aaien. De vaat opruimen ben ik goed in. De honden en de katten speel ik graag mee.

Ik ben Hans en zorg dat alle stoepen keurig geveegd worden. Ook onkruid wieden kun je gerust aan mij overlaten.

Ik ben Gerrit en werk op de zorgboerderij. Ik kom er graag om te wandelen en voor de gezelligheid met elkaar. Bij mooi weer is het heerlijk om in de moestuin te werken. 
 
Mijn naam is Gerton. Op de boerderij ben ik graag buiten. Wandelen met de honden vind ik heerlijk, maar het liefst zaag ik dikke balken door. Daar ben ik echt goed in!
Ik ben Marion en werk met veel plezier op zorgboerderij de Deel. Ik ben veel buiten te vinden waar ik allerlei werkzaamheden doe. Zoals: snoeien, onkruid wieden, maar ook houd ik het tuingereedschap schoon. 
 
 
Ik ben Miquel en werk graag in de moestuin. Bij slecht weer lees ik graag over tuinieren om het daarna toe te passen. Ben ook een enorme dierenvriend en dat komt goed uit op de zorgboerderij.